Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-30@01:43:10 GMT

علت سرگیجه‌ها و سردرد‌های ناگهانی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۷۶۰۲۰

صراط:

سرگیجه‌های ناگهانی اصلا شوخی نیستند خصوصا اگر با سر درد همراه باشند و حتما این سوال برای‌تان پیش می‌آید که درون بدن‌تان چه خبر است. خوشبختانه دلایل زیادی برای سرگیجه‌های ناگهانی و سر درد وجود دارد و بیشتر آن‌ها جزئی بوده و جای نگرانی ندارند. دانستن دلایل احتمالی سر درد و سرگیجه‌های‌تان به شما کمک می‌کند علامت عوارض جدی‌تر را تشخیص دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب به شایع‌ترین علت‌های سرگیجه و سر درد اشاره می‌کنیم.

سرگیجه می‌تواند ناشی از حرکت سریع سر باشد

به گزارش برترین ها از ساده‌ترین دلیل سرگیجه شروع می‌کنیم. وقتی سرتان را خیلی سریع حرکت می‌دهید، ارتباط میان گوش‌ها و مغزتان برای یک لحظه قطع می‌شود و نتیجه‌ی آن احساس سرگیجه خواهد بود، مثل زمانی که فورا از جای‌تان بلند می‌شوید یا سریع برمی‌گردید. به این سرگیجه، سرگیجه‌ی خوش خیم موضعی (BPPV) می‌گویند. در بیشتر موارد این سرگیجه، خصوصا در افراد جوان، خود به خود برطرف می‌شود.

سرگیجه می‌تواند ناشی از مشکلی در گوش درونی باشد

در اختلالات گوش داخلی، مغز شما سیگنال‌هایی از گوش درونی‌تان دریافت می‌کند که با چیزی که چشم‌ها و عصب‌های حسی‌تان دریافت می‌کنند هماهنگ نیستند. سرگیجه‌ی شما نتیجه‌ی تلاش مغزتان برای هماهنگ کردن این بهم ریختگی است، یعنی شبیه چیزی که در بالا گفتیم (حرکت سریع و ناگهانی سر)، اما مشکلات گوش درونی دیگری نیز هستند که سبب سرگیجه‌های شدیدتر یا مداوم‌تر که گاهی با سر درد نیز همراه است می‌شوند.

اولین احتمال این است که عفونتی در عصب دهلیزی گوش وجود دارد. وقتی این عصب به دلیل عفونت ملتهب می‌شود می‌تواند سرگیجه‌های جدی یا احساس تلوتلو خوردن ایجاد کند. ضمنا اگر بعد از این سرگیجه، شنوایی خود را ناگهان از دست بدهید، این احتمال وجود دارد که عفونت دیگری به نام labyrinthitis یا آماس گوش درونی داشته باشید.

یک احتمال دیگر برای سرگیجه‌های‌تان بیماری منیِر (Meniere's disease) است که شامل تجمع مایعات زیاد در گوش درونی می‌شود. سرگیجه‌ی مرتبط با بیماری منیِر، ناگهانی بروز می‌کند و تا ساعت‌ها باقی می‌ماند. همچنین ممکن است گهگاه دچار ضعف شنوایی شوید، صدای زنگ در گوش بشنوید یا احساس کنید گوش‌های‌تان گرفته‌اند.

سرگیجه می‌تواند ناشی از میگرن باشد

اگر سرگیجه‌های‌تان این احساس را به شما می‌دهد که انگار سرتان در حال چرخیدن است (نه اینکه اتاق دور سرتان بچرخد)، می‌تواند به این معنی باشد که دچار میگرن هستید و نمی‌دانید. بعضی از افراد اگر نور‌های درخشان یا آئورا نبینند متوجه نمی‌شوند که سر دردهای‌شان درواقع میگرن است، اما این علائم همیشه هم لازم نیستند تا وجود میگرن را ثابت کنند. ضمنا میگرن شما ممکن است مشکلی در گوش درونی باشد، مثلا همان چیزی که در بالا به آن اشاره کردیم.

سرگیجه می‌تواند ناشی از کم آبی بدن باشد

احتمالا می‌دانید که اگر به اندازه کافی آب ننوشید، احساس خوبی نخواهید داشت و حتما این را هم می‌دانید که کم آبی بدن می‌تواند ایجاد سر درد هم بکند. زیرا وقتی میزان آب بدن کم می‌شود، بدن آب کافی برای عملکرد‌های طبیعی‌اش نخواهد داشت. خصوصا در تابستان، افراد فراموش می‌کنند بیشتر آب بنوشند. شما حتما نباید عرق کنید تا بدن‌تان کم آب شود. سرگیجه با یا بدون سر درد یکی از علائم معمول دهیدراسیون است.

سرگیجه می‌تواند ناشی از تمرینات سنگین ورزشی باشد

ورزش کردن بدون جایگزین کردن مایعات از دست رفته‌ی بدن، به راحتی بدن را دهیدراته می‌کند. شاید یکی دو بار احساس سرگیجه کردن اذیت‌تان نکند، اما اگر مدام این احساس را حین ورزش داشته باشید باید روی نوشیدن آب بیشتر تمرکز کنید تا بیینید آیا مشکل برطرف می‌شود یا خیر. دچار سرگیجه شدن حین تمرین ممکن است باعث آسیب دیدن‌تان بشود.

تنفس تند حین ورزش‌های پُرشدت باعث می‌شود سطح کربن دی اکسید در خون‌تان افت کرده و احساس سبُکی در سر کنید.

سرگیجه می‌تواند ناشی از دارو‌های مصرفی باشد

دارو‌های زیادی هستند که می‌توانند سبب سرگیجه و سر درد شوند مثلا دارو‌های ضد تشنج، دارو‌های ضد افسردگی و آرامبخش‌ها، قرص‌های ضد بارداری، دارو‌های درمان اختلال نعوظ و آنتی بیوتیک‌ها همگی می‌توانند سر درد و سرگیجه ایجاد کنند. دارو‌های کاهنده‌ی فشار خون نیز اگر فشار خون را خیلی پایین بیاورند می‌توانند باعث سر درد و سرگیجه شوند. اگر تردید دارید علت سرگیجه‌تان ناشی از عوارض جانبی دارویی است که مصرف می‌کنید، از پزشک‌تان سوال کنید.

سرگیجه می‌تواند ناشی از جریان خون ضعیف باشد

ما می‌دانیم که فعالیت خون ما می‌تواند تا حدودی باعث سرگیجه شود. مثلا فورا ایستادن یا نشستن می‌تواند سبب اندکی افت در فشار خون سیستولیک شده و در نتیجه احساس سرگیجه یا سبُکی در سر کنیم. همچنین وقتی خون می‌دهیم، افت حجم خون می‌تواند باعث شود خون جریان خون به سمت مغز ناکافی باشد.

یک علت کمتر شایع دیگر نیز این است که اگر قلب خون کافی به سمت مغز پمپاژ نکند (به دلیل افت فشار خون یا جریان خون ضعیف)، احساس سرگیجه خواهید کرد. عوارضی مانند کاردیومیوپاتی، حمله قلبی و آریتمی قلب نیز می‌توانند باعث سرگیجه یا احساس سبُکی در سر شوند.

سرگیجه می‌تواند ناشی از اختلال اضطراب باشد

برخی از اختلال‌های اضطرابی مانند اختلال پانیک می‌توانند سبب احساس سبُکی در سر شده و حالتی شبیه سرگیجه ایجاد کنند.

سرگیجه می‌تواند ناشی از کم خونی باشد

کم خونی عارضه‌ای است که در آن فرد، گلبول قرمز خون به اندازه‌ی کافی وجود ندارد تا اکسیژن را به سراسر بدن برساند، بنابراین احساس خستگی و ضعف ایجاد خواهد شد. سرگیجه و سر درد نیز از دیگر علائم کم خونی است. کم خونی علت‌های زیادی دارد که معمول‌ترین آن، پایین بودن سطح آهن خون است.

سرگیجه می‌تواند ناشی از پایین بودن قند خون باشد

هیپوگلیسمی عارضه‌ای است که بیشتر در افراد مبتلا به دیابت که از انسولین استفاده می‌کنند دیده شده و می‌تواند احساس سبُکی در سر ایجاد کند، یعنی چیزی شبیه اینکه ناگهان از جای‌تان بلند شوید. همچنین ممکن است همراه با سرگیجه دچار تعریق و اضطراب و سر درد نیز بشوید.

سرگیجه می‌تواند ناشی از ضربه‌ای به سر باشد

دو نوع ضربه به سر وجود دارد: ضربه خارجی و ضربه داخلی. یک ضربه‌ی خارجی به سر بر پوست سر اثر می‌گذارد، نه بر مغز. اما ضربه‌ی خارجی به سر می‌تواند سبب سر درد شود و معمولا با سرگیجه همراه نیست. اگر ضربه خارجی به سر با سر درد و سرگیجه همراه باشد، معمولا خفیف بوده و در عرض چند ساعت برطرف می‌شود. اما ضربه‌های داخلی به سر اغلب هم سر درد ایجاد می‌کنند هم سرگیجه که گاهی ممکن است تا هفته‌ها ادامه پیدا کند.

اگر اخیرا ضربه‌ای به سرتان وارد شده و بررسی پزشکی نشده‌اید و گاهی دچار سرگیجه و سر درد می‌شوید، این احتمال وجود دارد که اثرات این ضربه فراتر از آن چیزی باشد که تصور می‌کنید. شما باید به پزشک مراجعه کنید.

سرگیجه همراه سر درد می‌تواند نشان‌دهنده‌ی آنوریسم مغزی باشد

آنوریسم مغزی یک بیرون زدگی به صورت حباب است که در رگ‌های خونی مغز به وجود می‌آید. این آنوریسم‌ها اغلب تا زمانی که پاره نشوند علامتی ندارند و وقتی پاره می‌شوند اولین علامت آن، یک سر درد شدید است که ناگهان شروع می‌شود. این سر درد شدید می‌تواند با سرگیجه نیز همراه باشد. سایر علائم یک آنوریسم پاره شده‌ی مغزی:

تهوع و استفراغ
تاری دید
گردن درد یا گرفتگی گردن
تشنج
حساسیت به نور
اختلال حواس
از دست دادن هوشیاری
افتادگی پلک
دو بینی

اگر سر درد شدیدی دارید و احساس سرگیجه می‌کنید و هر یک از علائم بالا را نیز دارید باید هر چه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

سرگیجه همراه سر درد می‌تواند نشان‌دهنده‌ی عفونت‌های ویروسی و باکتریایی باشد

اگر سر درد همراه با سرگیجه دارید ممکن است دچار عفونتی در بدن‌تان شده باشید. وقتی بدن‌تان به دلیل جنگی که در آن شرکت دارد خسته است، با احساس ضعف و سر درد و سرگیجه می‌تواند آن را اعلام کند. ضمنا گرفتگی‌های شدید تنفسی و مصرف دارو‌های OTC نیز می‌توانند در برخی از افراد، سر درد و سرگیجه ایجاد کنند.

نمونه‌هایی از عفونت‌های باکتریایی و ویروسی که می‌توانند سر درد و سرگیجه ایجاد کنند شامل آنفلوآنزا، سرما خوردگی معمولی، عفونت‌های سینوسی، عفونت‌های گوش، سینه پهلو و گلو درد استرپتوکوکی می‌شوند.

اگر بعد از چند روز حال‌تان بهتر نشد، به پزشک مراجعه کنید، چون ممکن است نیاز به آنتی بیوتیک داشته باشید.

چه زمانی باید بابت سرگیجه‌های‌تان به پزشک مراجعه کنید

مدام سرگیجه دارید یا هر بار که دچار سرگیجه می‌شوید ساعت‌ها طول می‌کشد

بیشتر وقت‌ها سرگیجه خیلی زود برطرف می‌شود یا وقتی علت آن را می‌فهمید (مثلا کم آبی بدن)، مشکل را حل می‌کنید. اما اگر سرگیجه‌های‌تان ادامه دار شدند، این می‌تواند علامت مشکلی جدی‌تر باشد. سرگیجه‌های مداوم یا مدت‌دار اغلب نشاندهنده‌ی یک اختلال جدی در گوش یا میگرن تشخیص داده نشده است.

آنقدر سرگیجه دارید که نمی‌توانید به کارهای‌تان برسید

حتی اگر سرگیجه‌تان فقط یک بار پیش آمده و زیاد هم طول نکشیده، اما سرگیجه‌ی شدیدی بوده باز هم ارزش این را دارد که به پزشک مراجعه کنید. این سرگیجه نه تنها می‌تواند نشاندهنده‌ی وجود مشکلی جدی‌تر باشد، بلکه شما را در معرض این قرار می‌دهد که به خودتان آسیبی بزنید.

سرگیجه‌تان همراه با علائمی مانند سر درد شدید، بی‌حسی، ضعف، مشکل در تکلم، گیجی یا مشکلات بینایی است

سرگیجه می‌تواند از علائم سکته مغزی نیز باشد. اگر ناگهان دچار سرگیجه می‌شوید و همزمان دیگر علائم سکته مغزی را هم دارید، مثلا ضعف خصوصا در یک سمت بدن، سر درد شدید و ناگهانی یا مشکل در حرف زدن، دیدن و راه رفتن، باید فورا به پزشک مراجعه کنید.

دیگر علائم همراه با سرگیجه که نیاز به بررسی پزشکی دارند

سر درد
گردن درد
تب بالا
تاری دید
از دست دادن شنوایی
بی‌حسی و گزگز
از دست دادن هوشیاری
درد در قفسه سینه
استفراغ مداوم

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سردرد سرگیجه علت سردرد صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام

به گزارش خبرنگار مهر، «سینما» یکی از هنرهای هفت‌گانه پرطرفدار در میان عموم مردم است که روزانه اخبار بسیاری را در سرویس‌ها و گروه‌های خبری رسانه‌ها به خود اختصاص می‌دهد و هنرمندان این رشته به ویژه بازیگران سینما، به نوعی زیر ذره‌بین جامعه هستند و به همین دلیل به محلی برای ایجاد حواشی تبدیل می‌شوند. در ادامه درصدد هستیم تا اخبار هفتگی این هنر پرطرفدار و پرحاشیه را به صورتی کوتاه و خلاصه در قالب یک گزارش، پیش‌روی مخاطبان همراه خبرگزاری مهر قرار دهیم.

صدور مجوزهای غیرسینمایی و انتصاب مجدد دبیر جایزه پژوهش سال سینما

تولید فیلم مهمترین بخش چرخه سینما است که با صدور مجوز ساخت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز می‌شود و پس از آن فیلمنامه‌ای که مجوز ساخت گرفته، می‌تواند در قالب فیلم تولید شود. در ابتدای هفته گذشته، شورای صدور پروانه ساخت آثار غیرسینمایی با ساخت ۴ عنوان فیلم کوتاه داستانی غیرسینمایی شامل فیلم‌های کوتاه داستانی «خاک» به تهیه‌کنندگی ایمان ایران‌منش و نویسندگی و کارگردانی فرهاد قربان‌پور، «دستبند» به تهیه‌کنندگی، نویسندگی و کارگردانی محمدعلی حسینی‌فر، «سمیه» به تهیه‌کنندگی، نویسندگی و کارگردانی عادل شکوری، «دو دوره گرد» به تهیه‌کنندگی اصغر صادقی، نویسندگی مصطفی رستگاری و کارگردانی اکبر صادقی موافقت کرد.

همچنین، در هفته گذشته قادر آشنا که معاون مطالعات و فناوری‌های نوین سازمان سینمایی است، به دبیری هفتمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران منصوب شد. از هدف جایزه پژوهش سال سینمای ایران، بهبود روابط سینمای ایران با سایر حوزه‌های هنر نام برده شده است.

برگزاری پاتوق فیلم کوتاه/ فیلمسازی با یک ذهن فاجعه‌ساز!

ششمین جلسه فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه روز یکشنبه ۲ اردیبهشت‌ ماه در پردیس سینمایی بهمن برگزار شد و در این جلسه ۴ فیلم کوتاه «زوزه» به کارگردانی امیر نجفی، «پَر ویز» به کارگردانی پیمان فخرایی، «کورتیزول» ساخته دانیال نوروَش و «فلس» به کارگردانی هومن نادری به نمایش درآمدند و سپس مرتضی‌علی عباس‌میرزایی کارگردان و منتقد سینما به‌عنوان کارشناس با حضور عوامل فیلم‌ها به نقد این آثار پرداختند.

پیمان فخرایی کارگردان فیلم کوتاه «پر ویز» درباره تجربه ساخت این فیلم گفت: «پر ویز» فیلم اول من است، ما ابتدا کار را با تئاتر شروع کردیم. فیلمنامه «پر ویز» را چند سالی در ذهنم داشتم و در اولین فرصت آن را ساختم. این تجربه از چند وجه خیلی به من کمک کرد که رهایی در تفکر از آن جمله بود. ایده فیلم از آن جایی آمد که در زمان دانشجویی در کافه کار می‌کردم و مدیر کافه روی بهداشت حساس بود اما من می‌گفتم مثلاً اگر مگسی روی غذا بنشیند، غذایش را بخورد و برود، چه کسی می‌بیند و اصلاً مگر چه می‌شود؟ با توجه به اینکه ذهن فاجعه‌سازی هم دارم همیشه وقتی در آنجا سالاد درست می‌کردم و مگسی در آنجا بود، به این فکر می‌کردم که مدیر کافه الان سر می‌رسد! همانجا بود که فکر کردم چقدر زندگی مگس‌ها سخت است، چقدر استرس دارند. این استرس مگس‌ها برای من مهم بود و آن را زمینی کردم.

عباس‌میرزایی درباره مواجهه‌اش با فیلم‌کوتاه «پر ویز» گفت: یک فیلم کمدی یا یک فیلم فانتزی موفق به نظرم ناشی از این است که فیلم‌سازش ذهن خلاق و موفقی داشته و در این فیلم از همه نمادها استفاده شده است و به نظر می‌رسد کارگردانش هم آدم بامزه‌ای است. من حس می‌کنم آدم‌هایی سراغ کمدی و فانتزی می‌روند که جهان آنها با جهان ما خیلی متفاوت است.

تغییر ناگهانی دبیر جشنواره اقوام!

در حالی که دبیر جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی، کمال تبریزی بود اما در روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه که نشست خبری این جشنواره برگزار می‌شد، کمال تبریزی حضور نداشت و گفته شد که او به دلیل مشغله کاری و تغییراتی که در تاریخ برگزاری جشنواره پیش آمده، از این سمت کناره‌گیری کرده است. البته دبیرخانه این جشنواره در ابتدای راه، با همراهی تعدادی از کارگردانان تبریزی همچون کمال تبریزی و برادران ارک آغاز به کار کرد اما با حواشی که درباره مالکیت این جشنواره (در سکوت خبری) پیش آمد، حالا در نشست خبری خبر کناره گیری کمال تبریزی رسانه‌ای می‌شود. جالب این‌جاست که تعداد بسیاری از هنرمندان به دلیل حضور تبریزی بود که به حضور ترغیب شده بودند.

حال در نشست خبری اعلام شد که با توافق شورای سیاستگذاری، در روزهای آینده نام دبیر افتخاری جشنواره را اعلام خواهد شد.

عاشقانه شمس و مولانا از کمدی‌های سبقت گرفت

فیلم سینمایی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی در هفته‌ای که گذشت، بالاخره به اکران سینماها رسید و این فیلم از روز چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه روی پرده سینماها رفت که با فروشی جالب توجه همراه بود. این در حالی بود که پیش فروش روز نخست اکران این فیلم توانست رکوردی کم سابقه بزند و سبب شد تا محمدرضا صابری دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران ایران با ابزار خرسندی از موفقیت فیلم «مست عشق» در جلب نظر مخاطبان سینما بیان کند: فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی که از امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه در سینماهای سراسر کشور روی پرده رفته است در پیش‌فروش بلیت‌هایش توانست رکوردزنی کند که این اتفاق برای سینمای ایران اتفاق مهمی محسوب می‌شود.

همچنین، در حالی که «تمساح خونی» پرفروش‌ترین فیلم دو هفته گذشته بود، از میانه هفته که «مست عشق» به اکران رسید، این رتبه به فیلم سینمایی «مست عشق» اختصاص یافت. میزان فروش این فیلم نیز قابل توجه است و با وجودی که این فیلم از روز چهارشنبه به چرخه فروش سینما راه پیدا کرد، تا عصر جمعه ساعت ۱۸، با فاصله‌ای یک میلیاردی از «تمساح خونی» (در هفته گذشته‌اش)، ۱۴ میلیارد و ۴۵۵ میلیون و ۹۵۸ هزار و ۵۰۰ تومان فروخت.

در «مست عشق» که به نویسندگی فرهاد توحیدی و به تهیه‌کنندگی مهران برومند ساخته شده، بازیگران مطرح سینمای ایران و ترکیه در این اثر گرد هم جمع شده اند به شکلی که این فیلم یکی از پرستاره ترین آثار سینمایی چند سال محسوب می‌شود؛ پارسا پیروزفر بازیگر مطرح و محبوب سینمای ایران نقش مولانا را بازی می‌کند و شهاب حسینی نیز با گریمی متفاوت نقش شمس تبریزی را عهده دار شده است. همچنین هانده ارچل ستاره تلویزیون و سریال‌های ترکیه است که نقش کیمیا خاتون (دختر خوانده مولانا) را بازی می‌کند.

حسام منظور در نقش حسام‌الدین چلبی (همنشین و شاگرد مولانا)، بوراک توزکوپاران بازیگر مطرح سینمای ترکیه در نقش سلطان ولد (پسر بزرگ مولانا)، بوران کوزوم دیگر بازیگر مطرح ترکیه نقش علاءالدین (پسر مولانا) را بازی می‌کند، بنسو سورال در نقش مریم، سلما ارگچ در نقش کِرا خاتون (همسر مولانا)، ابراهیم چلیک‌کول در نقش اسکندر و خالد ارگنچ ستاره مطرح ترکیه و از بازیگران محوری سریال «حریم سلطان» در نقش پدر مولانا، از دیگر بازیگران ترکی این فیلم هستند.

فیلم پرویز دهداری راهی اکران آنلاین شد

علیرغم اینکه پیش‌بینی می‌شد فیلم سینمایی «پرویز خان» که به داستان مربی گری پرویز دهداری یکی از تاثیرگذارترین مربی‌های تیم ملی فوتبال ایران می‌پردازد، در اکران موفق باشد، این‌گونه نشد و در جایگاه پایینی در جدول فروش قرار گرفت. به همین دلیل هفته گذشته خبر رسید که فیلم سینمایی «پرویز خان» به نویسندگی و کارگردانی علی ثقفی و تهیه کنندگی عطا پناهی از جمعه ۷ اردیبهشت ماه ساعت ۸ صبح در بخش سینما آنلاین فیلم نت اکران خواهد شد.

فیلم جدید عادل تبریزی با بازی سحر دولتشاهی و حامد بهداد

عادل تبریزی دومین فیلم سینمایی خود را پس از «گیجگاه» براساس فیلمنامه‌ای از نیما نافع و الهه سعادتی کارگردانی کرده است. فضای «مفت بر» کمدی و فانتزی است و پیش‌بینی می‌شود که به دلیل فضای متفاوت و مفرح از فیلم های پرمخاطب باشد. حامد بهداد در دومین همکاری خود با عادل تبریزی پس از «گیجگاه» نقش متفاوتی را ایفا کرده است.

سحر دولتشاهی بعد از ایفای نقش در فیلم «مستانه» به کارگردانی محمدحسین فرحبخش برای دومین بار با او همکاری کرده است. حامد بهداد، سحر دولتشاهی، بهرنگ علوی، فروغ قجابگلی، سیاوش چراغی‌پور، قدرت‌الله ایزدی، منوچهر آذری، گیتی معینی، بهزاد داوری، انوش معظمی، مریم شریف زاده، محمد نیکبخت، سیدمحمد موسوی و رضا بابک و شقایق فراهانی از بازیگران این فیلم هستند.

پخش «هفت» در فضایی نوستالژیک

روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه بود که خبر رسید سری جدید برنامه سینمایی «هفت» به تهیه‌کنندگی محمد تنکابنی و با اجرای بهروز افخمی که در ایام چهل و دومین جشنواره فجر روی آنتن رفته بود، با وقفه‌ای کوتاه از جمعه شب ۷ اردیبهشت ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه نمایش می‌رود.

در این دوره برنامه، میز «پرونده ویژه» با حضور بهروز افخمی و مهمان، میز «نقد سینمای ایران» با حضور امیر قادری و رضا صدیق و میز «نقد سینمای جهان» با حضور سید حمید قادری و آرش خوشخو و همچنین با پخش میان‌برنامه‌های متنوع روی آنتن می‌رود. همچنین سری جدید برنامه «هفت» با دکوری متفاوت در فضایی نوستالژیک از سینمای قدیم ایران روی آنتن خواهد رفت.

کد خبر 6089286

دیگر خبرها

  • حمله ناگهانی خرس به خودروی گردشگر (فیلم)
  • (ویدئو) حمله ناگهانی خرس به یک خودرو
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • سرگیجه در پرسپولیس؛ ستاره تیم بازی با سپاهان را از دست داد؟
  • حمله ناگهانی مار به نگهبان باغ‌وحش حین غذا دادن (فیلم)
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام